We hebben een feestje te vieren!!Heugelijk nieuws. HockeyFood en THEO bundelen de krachten. Dit betekent dat we een cadeautje voor jullie hebben. 

Benieuwd naar ons cadeautje?

We vieren feest! HockeyFood en THEO bundelen de krachten en gaan samen verder. Beide platformen hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Het is immers niet voor niets dat meer dan 150 hockeyclubs in Nederland voor hun technische- en tactische inhoud hier dagelijks baat bij hebben.

‘Om alle clubs, trainers, coaches en overig technisch kader nog beter te bedienen op het gebied van kennis & kunde hebben we de afgelopen maanden de koppen bij elkaar gestoken. Onze doelstellingen en kracht zijn dermate complementair aan elkaar, dat we besloten hebben om in het ‘huwelijksbootje’ te stappen’ aldus Bram (HockeyFood) en Djurre (THEO).

De sport en de techniek blijven in ontwikkeling. Door samen verder te gaan, kan zowel inhoudelijk als qua technische ontwikkeling meer gas gegeven worden. Dat biedt voor de korte - maar ook lange termijn enorme mogelijkheden.

Zoals we inmiddels vanuit een traditie gewend zijn, horen bij feestjes ook cadeautjes. Wij sluiten ons graag aan bij deze traditie. Lees hieronder snel verder en bekijk onze tijdelijke aanbieding. 

€ 2,70 per lid per seizoen-
€ 1,35 per lid voor het 1e jaar (50% korting)

Tijdelijke aanbieding

  • Betere trainers en coaches binnen de club
  • Voor iedere leeftijdscategorie een jaarplan op maat
  • Meer vrijwillige ouders die training geven of coachen
  • Minder verloop van clubtrainers en coaches
  • Altijd, en voor ieder team, een leuke en kwalitatief goede training
  • Toename van enthousiaste leden
  • Meer plezier op wedstrijddagen 
  • Voor iedereen toegankelijk, ook voor ouders met weinig hockeykennis
  • Toegewijde sponsoren die de club een warm hart toedragen
  • Geen korte, maar langetermijnvisie
Vraag een demo aan


Geheel vrijblijvend. Geen financiële verplichting.

Onze aanbieding is geldig tot en met

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Vraag een demo aan
Geheel vrijblijvend. Geen financiële verplichting.
MHC HBS 
"HockeyFood Club is het platform waar we onze trainers mee inspireren en stappen laten maken! Daarnaast is het ook voor de senioren een mooie tool om input voor hun trainingen te krijgen. Het platform kunnen we zo breed inzetten dat het de hele club een lift geeft!!!!"

Jorge Nolte 
MHC Steenwijk

"We willen als vereniging onze trainers ondersteuning geven bij het opzetten en structureren van de trainingen. Veel van de trainers van het komend seizoen zijn nieuw en door de combinatie van HockeyFood Club en de ondersteuning van onze betaalde trainers willen we hen begeleiden. Het gebruik van HockeyFood Club in de LISA app is voor ons een enorme toegevoegde

waarde".

Erik Maasbach
Princes Wilhelmina
“Wij gebruiken HockeyFood Club voor alle jeugd trainingen. De trainers op PW zijn verplicht om de trainingen te geven zoals ze klaar staan in HockeyFood Club. Dit zorgt er voor dat er een duidelijke leerlijn is, en de kinderen precies leren wat ze moeten leren. Dankzij HockeyFood Club zijn de trainingen intensiever, leerzamer en beter georganiseerd. ”Alexander Enzerink


Pak je cadeautje uit en neem direct contact met ons op. 

Vraag een demo aan


Geheel vrijblijvend. Geen financiële verplichting.