We hebben groot nieuws!

Heugelijk nieuws! HockeyPraktijk en THEO gaan samen verder!!

Met ingang van het nieuwe seizoen zal HockeyPraktijk de krachten gaan bundelen met THEO onder de naam: HockeyFood. Beide platformen hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Het is immers niet voor niets dat meer dan 150 hockeyclubs in Nederland voor hun technische inhoud hier dagelijks baat bij hebben.

Samen sterker, samen beter en samen nog completer!

‘Om alle clubs, trainers, coaches en overig technisch kader nog beter te bedienen op het gebied van kennis & kunde hebben we de afgelopen maanden de koppen bij elkaar gestoken.
 Onze doelstellingen en kracht zijn dermate complementair aan elkaar, dat we besloten hebben om in het ‘huwelijksbootje’ te stappen’ aldus Bram Weers (HockeyPraktijk) en Djurre Roggeveen (THEO).

De sport en de techniek blijven in ontwikkeling. Door samen verder te gaan, kan zowel inhoudelijk als qua technische ontwikkeling meer gas gegeven worden. Dat biedt voor de korte - maar ook lange termijn enorme mogelijkheden.

‘We hadden -en hebben beide mooie plannen voor de toekomst op de agenda staan en zagen allebei dat die veel raakvlakken hebben. Door hier vanaf nu samen in op te trekken, kunnen we zowel inhoudelijk als in de doorontwikkeling van onze tools dit nog sneller en krachtiger opzetten’ licht Djurre Roggeveen toe.

‘Voor hockeyclubs is het steeds moeilijker om trainers -en coaches te binden en boeien. Wij geloven in een sterke verenigingsstructuur waarbij de kern van het technisch kader vanuit de vereniging zelf komt. Geen jaarlijks verloop van vele trainers -en coaches, die veelal van buitenaf komen. Hiervoor zijn wij beide al platformen waarbij we voor dit technisch kader het een stuk makkelijker maken om zich te focussen op hun rol op het veld, en dat willen we komende periode alleen maar gaan verbeteren en uitbreiden. Samen met THEO kunnen we de kennis en tools die we op de roadmap hebben staan nu nog sneller en beter faciliteren’, vult Bram Weers aan

Over de schrijver
Wij maken trainers, coaches en spelers veel beter.
Reactie plaatsen